A gyógytorna előnyeivel ismertetik meg a megyei férfiakat!


Helyszin: Mezőberény - Szlovák közösségi ház , Gyomai u. , 21
Békés megyében is tehetnek önmagukért a daganatos betegek

Békés megye minden településéről várják a résztvevőket Mezőberényben, ahol a prosztatadaganat által érintett betegeknek meghirdetett, de mások számára is hasznos 10 Ezer Lépés Program keretében ingyenes előadást, fórumot és gyógytorna foglalkozást szerveznek. Nemcsak a férfiakra számítanak, hanem a nőkre is, hiszen sokszor rajtuk múlik, hogy családtagjuk milyen segítséget fogad el vagy milyen aktivitást végez.

Június 18-án hétfőn 17 órától a mezőberényi Szlovák Közösségi Házban (Mezőberény, Gyomai u. 21.) dr. Bartóki László urológus főorvos, Strommer Szilvia, a Magyar Rákellenes Liga elnökségi tagja és Zolnai Nóra gyógytornász is várja az érdeklődőket ismeretterjesztő előadással, fórummal, majd könnyen megtanulható, az állapot javulásához érdemben hozzájárulni képes gyakorlatok megtanításával.

A Janssen által támogatott 10 Ezer Lépés Program keretében közzétett segítő videók a www.rakgyogyitas.hu/ferfitorna linken érhetők el, ám minden esetben javasolt szakorvossal, gyógytornásszal egyeztetni, a tájékozódásra pedig nagyon jó alkalom a mezőberényi rendezvény.

További információ:

Mertz Judit: (0620) 599-3383


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!