Tizenegyessel zárt a Szegedi


A címben szereplő kifejezés most nem egy szabálytalanságot követő büntetőrúgásra vonatkozik, hanem egy igazán örömteli eseményre …, idén tizenegyedik alkalommal volt Refi Kupa.

Focilázban a világ, itt a Viharsarokban is lelkesen várták kicsik és nagyok egyaránt, a Szegedi Kis István Református Általános Iskola nagyszabású sporteseményét.

A változékony időjárási körülmények sem tántorították el a szervezőket attól, hogy töretlen igyekezettel dolgozzanak, és elérjék a legfontosabb célt, felkelteni a gyermekekben a sport szeretetét és a közösségért való összefogás örömét.

Június 7-én a helyezettek érmei mellett, a vándorkupákat az intézmény igazgatója, Kovács Dániel adta át a 2. b, a 3. a és a 4. b osztályoknak. Gólkirály lett: Czira Zalán (2.a), Pocsai Levente (3.a), Gyebnár Dénes (4.b). Legjobb játékosok: Czinanó Tamás (1.a), Szabó Ákos (3.a), Bozsányi Junior (4.a). Legjobb kapusok: Németh Simon (1.a), Soós Levente (3.a), Nóvé Zsolt (4.b).

Az idei versenyen a megszokott különdíjakon felül a lány játékosok hozzáállását és rátermettségét is értékelték a játékvezetők (Sájerman László és Pusztai Gábor Máté), a "Legügyesebb lány" cím odaítélésével. Díjazottak ebben a kategóriában: Simon Boglárka (2.b), Trubó Vivien (3.a), Király Amanda (3.d), Gyebnár Kinga (4.b).

Támogatók: Szegedi Kis István Református Gimnázium, Általános Iskola, Óvoda és Kollégium, iskolai diákönkormányzatok, Sipaki Cukrászda, Kispince utcai vegyesbolt, iskolai dolgozók. Köszönet Polgár Zoltánnak, hogy a Városi Sportpályát a kupa idejére rendelkezésre bocsátotta.

Külön köszönet a szülőknek, akik minden évben támogatják a rendezvény megvalósítását!

Gion Márton és Gionné Kertész Julianna

szervezők

Tételek: 1 - 20 / 61 (4 oldal)

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!