E-mail: info@bekesmatrix.hu | Telefon: 06/20/935-16-83

Ingyenes képzések indulnak a foglalkoztatottság növeléséreForrás: Békés Város ÖnkormányzataMegjelent: 2018 Július 18. ( Szerda ) 12:32
A Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság célja a munkaerő-piaci szempontból hátrányos helyzetű, 18-55 év közötti, alacsony iskolai végzettségű vagy iskolai végzettséggel nem rendelkező személyek társadalmi helyzetének, foglalkoztathatóságának javítása képzések és munkakipróbálások révén az ország kevésbé fejlett régióiban.

A tervezett tevékenységek célja többek között a célcsoport hozzásegítése az általános iskolai végzettség megszerzéséhez, illetve a munkába álláshoz vagy szakmatanuláshoz szükséges alapkompetenciák fejlesztése.

A programba bevonni kívánt 25 000 fő kompetenciamérő kérdőívek alapján kap segítséget a számára leginkább megfelelő képzések megtalálásához (alapkompetencia-fejlesztő képzés, általános iskolai felzárkóztató képzés, szakmai alapozó képzés).

A Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság 12 000 fő képzését tervezi.

Békés megyében a bevont személyek tervezett létszáma 1500 fő. A képzéseken részt vevő személyek a tanulás támogatása érdekében és annak idejére megélhetési támogatásban részesülnek. A fejlesztés eredményeként legalább 10 000 fő fogja sikeresen, tanúsítvánnyal igazoltan befejezni a képzéseket.

Várjuk minden érdeklődő jelentkezését INGYENES

képzéseinkre!

További információ:

Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Békés Megyei Kirendeltsége

Telefonszám: 06 (66) 441-536

E-mail cím: bekes@szgyf.gov.hu

www.bekes.szgyf.gov.hu


Figyelmeztetés ikon
BékésMátrix fizetett reklám!
Érdekelhet még...
Ezt már olvasta?