Gyorsan végeztek a Surman Boxing Team Profi Ökölvívói


Legyőzhetetlenek voltak a Surman Boxing Team Profijai!

Az elmúlt időszakban leginkább a profi ökölvívás területén foglalatoskodott a csapat. A Surman Boxing Team és a Feja Promotion együttműködése igen barátinak és sikeresnek mondható, hiszen a Surmanosok néhány tehetségesebb versenyzőjét Feja Tibor menedzseli. A két legutóbbi gálából az egyik 2018. július 8-án, míg a másik július 21-én volt, mind a kettő Budapesten. Az első alkalommal, kisváltósúlyban, Surman Zoltán Jr. az első menetben ütötte ki Donáth Mihályt, holott a mérkőzés, hat menetre volt tervezve.

- Zoli végig irányította a mérkőzést és az első menetben sikerült egy erős jobb horoggal, fejen eltalálnia ellenfelét, aki ettől padlózott. Bár a számolást követően felállt az Donáth, de a bíró hamarosan beszüntette az egyoldalúvá váló mérkőzést. Ezzel TKO győzelemmel zárta a mérkőzést.

- Kovács Ákos ugyanezen a rendezvényen, nagy-középsúlyban mérkőzött egy szerb versenyző ellen. A fiúk azonnal egymásnak estek és Ákos testen padlóztatta ellenfelét, aki nem is tudta folytatni a mérkőzést, így Ákos KO-s győzelmet aratott, Surman Zoltán Jr.-hoz hasonlóan az első menetben.

Július 21-én, a két fiúhoz a nagykanizsai Tóth László is csatlakozott. Ezen a napon Surman Zoltán Jr, a kitűnő mérleggel rendelkező Hamar Rolanddal találkozott és hat menetben küzdhettek meg egymással. A mérkőzésen nem volt kétség Zoli győzelme felől, hiszen azonnal magához ragadta a kezdeményezést, viszont nem sikerült idő előtt befejezni a találkozót annak ellenére sem, hogy minden menetben több alkalommal is eltalálta megrendítő ütésekkel ellenfelét. Így a végén hat menetben, egyhangú pontozással sikerült nyernie.

Kovács Ákos találkozója Szilágyi Sándor ellen, négy menetre volt tervezve, de Ákos nagyon kemény ütésekkel eltalálta ellenfelét már a nyitó felvonásban, akinek jókora vérömleny keletkezett a szeme alatt és a ringorvos beszüntette a mérkőzést. Így Kovács Ákos, ismét első menetes TKO-val győzedelmeskedett.

Csapatunk harmadik tagja Tóth László, a rutinos Farkas G Gábor ellen mutathatta meg tudását. Lacinak ez volt élete első profi mérkőzése, de ezt megelőzően szép amatőr pályafutása is volt, amelyben országos bajnok és válogatott versenyző is volt. Lacin meg sem látszott a többéves kihagyás, határozottan nyomás alá helyezte ellenfelét, aki többször padlózott is, így az első menetben itt is véget ért a találkozó.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!

Cimkék:


Surman Box Club