E-mail: info@bekesmatrix.hu | Telefon: 06/20/935-16-83

Óriás tortával ünnepeltük a 20. évfordulótForrás: Békés Városi Kecskeméti Gábor Kulturális KözpontMegjelent: 2018 Szeptember 13. ( Csütörtök ) 17:58
Frissítve: 2018 Szeptember 13. ( Csütörtök ) 18:00
A húszéves Madzagfalvi Napok szeptember 7-én 14:00 órakor vette kezdetét, az esemény egyúttal a Békés kincsestára - helyi értékek tárházának megnyitója is volt.

A városi és megyei méltóságok köszöntése után a 3 napos rendezvényt valamint a kezdetek óta jelen levő Békés kincsestára kiállítást Kálmán Tibor alpolgármester nyitotta meg. A kiállításon közel félszáz kiállító - helyi közoktatási és hivatali intézmények, helyi és Békés környéki civil szervezetek, vállalkozók, termelők és magánszemélyek - képviseltette magát.

A jubileumi megnyitó különlegessége az volt, hogy a Juhász Zoltán cukrászmester jóvoltából készült 500 szeletes tortát is felszolgálták a vendégek számára, melyen az ünnepélyt jelképező tűzijátékot Izsó Gábor polgármestergyújtotta meg.

A 2018-as Madzagfalvi Napok rendezvénysorozat tehát immár huszadik éve mozgósította Békés város minden lakosát, a gazdag kínálatnak hála pedig az is elmondható, hogy aki valóban jól akarta érezni magát, megtalálhatta a kedvére való időtöltést, legyen szó mozgásról, gasztronómiáról, vagy akár a helyi értékek szélesebb megismeréséről.


(hirdetés)

Érdekelhet még...
Ezt már olvasta?