Döntetlen ifi, nagyarányú serdülő győzelem


Ifjúsági és serdülő csapatunk, a Gyöngyöst fogadta. Ifjúsági csapatunk egy gólzáporos mérkőzésen játszott döntetlent, mig serdülőink nagyarányú győzelemmel zárták a napot.

Ifi csapatunk egy végig kiélezett mérkőzésen küzdött nagyot. Felváltva esteka gólok a két oldalon, amiből a félidőre 18-17-es 1 gólos előnnyel ment pihenőre csapatunk. A folytatásban azonban folytatódott a kiélezett gólzápor. A 60. perc elteltével végül egy igazságos döntetlen, 37-37-es eredménnyel osztozkodtak a pontokon a csapatok.

Békés-Drén KC - Gyöngyös 37 - 37 (18-17)
Békés: Takács Sz., Pankotai B., Dénes Á. 10, Kecskés B. 4, Baranyai M., Kádas B., Csige N., Ásós M. 7, Kovács L., Bátky B. 1, Vass E., Szabó P. 1, Kiss R. 4, Kolhrusz L. 4, Bátky P. 6, Pál Sz.
A Gyöngyös legjobb dobói: Gróf M. 10.
Kiálltások: 2 perc, ill. 2 perc. Hétméteresek: 6/5, ill. 5/3.

Serdülőink remek lendülettel vették át a pályát perceken belül magukhoz ragadták a vezetést, a félidő végére már 10-4-re vezettek. A folytatásban megszaporodtak a gólok. kihasználva a gyöngyösi hibákat, sorra szerezte a könnyű, gyors gólokat csapatunk. Igy végül 31-17-es eredménnyel békésen maradta két pont.

Békés-Drén KC - Gyöngyös 31 - 17 (10-4)
Kiálltások: 2 perc, ill. 2 perc. Hétméteresek: 6/5, ill. 5/3.

- Nagyszerű volt a védekezés és a kapusok is jól védtek, ez volt az alapja a játékunknak. Az első félidőben kapott 4 gól azt gondolom büszkeségre adhat okot a srácoknak! A befejezésekben van még sok hiba, de hosszú az út még a felnőtt kézilabdáig. Gratulálok minden játékosomnak! Hajrá Békés!" - nyilatkozta Jámbor-Kardos Viktor, edző.

Gratulálunk csapatainknak!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!