Bemutatkozik a Szegedi alsó tagozata


Mi az, amit nyújtani tudunk az általános iskola alsó tagozatán?

Keresztyén szellemiséget, kiváló szakmai szintű oktatást, sportolási lehetőséget kínálunk óvodától az érettségiig!

Kis közösségben, esztétikus környezetben, szeretetben gazdag egyéni bánásmódban való nevelést és a gyermekek fejlődéséhez igazodó oktatást. Református iskolánk a hagyományos értékeket kívánja közvetíteni, ezeken az értékeken keresztül érezhetik meg a gyerekek gondoskodó szeretetünket, folyamatos figyelmünket.

Iskolánk ideális feltételeket biztosít az alsó tagozatos kisgyermekek számára. Sportudvar fajátszókkal, külön tornatermek, az összes tanulót befogadó gyülekezeti terem biztosítja, a még kellemesebb iskolai életet.

Első osztálytól az alapkészségek kibontakoztatására helyezzük a hangsúlyt. Idegen nyelvet előkészítő jelleggel, játékos formában már a kezdetektől tanulhatnak diákjaink.

Mind napközi otthonban, mind iskolaotthonban támogatjuk tanulóinkat a helyes tanulási technikák elsajátításában. Az osztálytermek többségében interaktív tábla segíti a tanulást.

A segítségre szoruló kisdiákokkal fejlesztő –és gyógypedagógus külön foglalkozik.

A város távolabbi pontjain lakó tanulóink számára külön buszjáratokat biztosítunk.

A sportolni vágyó kisdiákoknak, érdeklődési körüknek megfelelően lehetőségük van kézilabda, kosárlabda, labdarúgás és atlétikafoglalkozások közül választani.

A néptánc oktatásra a Művészeti Iskola keretein belül biztosítunk lehetőséget.

Iskolánk, mint Akkreditált kiváló Tehetségpont, a Református EGYMI támogatását is elnyerve tehetségműhelyeket indít az alábbi területeken: matematika, drámajátékok, természetismeret, vizuális nevelés, ének-zene, labdarúgás.

Versenyeken évek óta kiemelkedően szerepelnek tanítványaink. Eredményeinkről, iskolai történéseinkről a helyi és a megyei médiában folyamatosan beszámolunk.

A gyermekeket felekezeti hovatartozásra való tekintet nélkül fogadjuk és szeretettel várjuk!

Központi elérhetőségek:

Cím: 5630 Békés, Petőfi u. 11-13.

Tel.: (66) 411-867

E-mail: titkarsag@szkirg.hu

Honlap: www.refibekes.hu

Hit, tudás, szeretet…


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!