Rajzpályázat eredményhirdetése


A Békési Szlovák Nemzetiségi Önkormányzat által 2018-ban kiírt rajzpályázat sikeressége felülmúlta a korábbi évekét, ugyanis kettő híján 200 rajz érkezett be. A rajzpályázat a „Békésre tegnap beszökött az ősz” címmel lett kiírva.

A megnyitó beszédben Feledi János elnök üdvözölte a megjelent gyermekeket, nevelőket és a jelenlévő vendégeket, majd megköszönte a gyermekeknek a sok-sok színvonalas rajzot. Megköszönte a Könyvtár vezetőjének és dolgozóinak, hogy ismételten lehetőséget biztosítottak a rajzok kiállítására és a díjkiosztó ünnepség megrendezésére.

A beadott képeket évfolyamonként bírálta el a szakzsűri, és minden évfolyamból a három legsikeresebb rajzot díjaztuk. A díjakat a Békési Szlovák Nemzetiségi Önkormányzat tagjainak a jelenlétében Korcsok Jánosné, Pribojszki Jánosné és Feledi János osztotta ki. Ezen kívül még Horváth Hajnalka alkotó művész egy, és a Könyvtár nevében a könyvtár igazgatója, Erdősné Sági Mária is egy különdíjat adományozott. A kiadott díjakon kívül minden rajzot beküldő gyermek egy-egy apró ajándékban részesült az igyekezetéért.

Olyan értékes jutalmakat adtunk a nyerteseknek, amelyek örömükre szolgálnak, és nagyban elősegíthetik a további rajzkészségeik fejlődését.

Feledi János
Békési Szlovák Nemzetiségi Önkormányzata elnöke

Tételek: 1 - 20 / 37 (2 oldal)

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!