U14: egy pontot szereztünk a Picktől és a Pler-től


Kecskeméten lépett pályára U14-es csapatunk a hétvégén. Két igen nehéz mérkőzés várt a srácokra, még hozzá a Pler és a Pick Szeged ellen.

A Pler ellen kezdte a napot csapatunk, az első játékrész feléig felváltva estek a gólok, majd több technikai hiba is becsúszott, amivel két gólos előnyre tettek szert a pestiek. Végül 8-10-es részeredménnyel fordult a mérkőzés. A második játékrészben lendülettel kezdett be az ellenfél, amit nem sikerült feltartóztatni és 7-8 perc kellett, ahhoz hogy visszajöjjenek a srácok a mérkőzésbe. Ekkor már 8-15-ös hátrányból már csak kozmetikázhattuk a mérkőzés végeredményét, így 13-19-re nyert a Pler.
A Pick Szeged mérkőzés sem igérkezett könnyebbnek, sikerült az első perctől kezdve egy szoros mérkőzést játszani a tiszapartiakkal a végére. Az első félidőben voltak hibák, ami a félidei 6-11-es eredmény is tükröz. Uátna viszont remek kapusteljesitmény és védekezés állt össze. Illetve egyre jobb lett a támadás is, amivel sikerült kiegyenliteni, és értékes pontot szerezni.

- Az első mérkőzésen, a PLER ellen, sok technikai hibával kézilabdáztunk és a visszarendeződésünk is gyenge volt. Egy viszonylag kiegyensúlyozott eső félidő után, átfutottak rajtunk és Így kialakult a két csapat közötti reális különbség. A Pick Szeged ellen már jobban meg tudtuk valósítani az elképzeléseinket és a második félidőben egy bravúros végjáték során értékes pontot szereztünk. Nagyszerű teljesítményt nyújtottak a kapusaink valamint, extra volt Nagy Zétény helyzetkihasználása is. HAJRÁ BÉKÉS. - nyilatkozta Kádas László, edző

Gratulálunk, további sok sikert!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!