Évértékelés, évzáró a Békési FKC-nál


Ismét lezárult egy év, elérkezett az évvége, ilyenkor általában számot vet kicsit mindenki, saját magában a kitűzött és elért célokról, illetve a munkahelyeken is ez történik nagyobb csapatokban. Így történt ez a Békési Férfi Kézilabda Clubnál is kedden este.

Évértékelést tartott a vezetőség, az edzők és a segítők körében egy vacsora keretein belül. Ahol Polgár Zoltán és Kádas László tartott számottevést az elmúlt évek munkásságáról és az eredményekről.
- Hihetetlen, hogy hányan ülünk itt ennél az asztalnál, mikor 10 évvel ezelőtt mikor elkezdtük egyik nap egyedül, második nap meg Lacival voltunk ketten az egyesületben. Szeretném megköszönni mindenki munkáját, van aki a háttérben, van aki a pálya szélén, de napról napra mindenki hozzá tesz ahhoz, amit az egyesületünk képvisel és elért eddig. Első osztályban játszanak utánpótlás csapataink, pedig nehéz feladatunk van itt a Viharsarokban, de mégis sikerül tehetséges gyerekekkel dolgoznunk. Hiába van itt a szomszédos Orosháza, vagy az éppen 100 km-re levő jó vonzás körzetű Szeged. Megpróbáljuk a lehető legjobb feltételeket biztosítani a fejlődésre, az edzésekre, a munkára. Reméljük jövőre is hasonló örömmel ülhetünk legalább ennyien ennél az asztalnál. Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és még sikeresebb Boldogo Új Évet Kívánok Mindenkinek! - mondta Polgár Zoltán az este folyamán.

Ezután kellemes beszélgetések közepette elfogyasztott a társaság egy finom vacsorát. Január 2.-től pedig újult erővel vág neki a Klub a munkának.

Tételek: 1 - 20 / 36 (2 oldal)

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!