E-mail: info@bekesmatrix.hu | Telefon: 06/20/935-16-83

Karácsonyi vásár a RefibenForrás: Szegedi Kis István Református Általános Iskola – Petőfi u. alsó tagozatMegjelent: 2018 December 26. ( Szerda ) 22:21
A téli szünet előtti utolsó tanítási héten, idén is megrendezésre került a Petőfi utcai alsó tagozat munkaközössége szervezésében a hagyományos karácsonyi vásár.

A Gion Márton intézményvezető-helyettes által tartott megnyitó után, a 4. a osztályosok ünnepre hangoló zenés összeállítása következett. Ezután valamennyi kisdiáknak és ott dolgozó felnőtt munkatársnak meglepetés diavetítésben lehetett része.

A közösen eltöltött percek után, az osztályok egymást váltva érkeztek a vásárra, amelyen a tanítók által készített portékákból és finomságokból választhattak. Az édességek mellé teát is lehetett fogyasztani, amely becsületkasszával működött.

A nap végén a szülőkkel együtt is visszatérhettek a gyerekek, és adomány fejében vihették haza a vásári termékeket.

Az alsó tagozat munkaközössége, ezúton is szeretné megköszönni a kedves szülőknek, hogy támogatták a vásárt, melynek teljes bevételét a gyermekek jutalmazására, új iskolai eszközök vásárlására, illetve programok lebonyolítására kívánják fordítani!

Áldott, szeretetteljes ünnepet, reményteli új esztendőt kíván a munkaközösség nevében: Olasz Bernadett.(hirdetés)

Érdekelhet még...
Ezt már olvasta?