Jöhetsz Drágám!


Februárban a 2018/2019-es Madzagos Színházbérlet negyedik, egyben utolsó előadására kerül sor a Kecskeméti Gábor Kulturális Központban.

Ez alkalommal az "Oscar" és az "Őrületek tornya" című fergeteges vígjátékokkal korábban már Békésen is nagy sikert arató budapesti Hadart Színház egy újabb Moravetz Levente komédiával, a "Jöhetsz Drágám!"-mal készül a nagyérdemű közönség nevetőizmait jól megmozgatni.

Az előadás időpontja: 2019. február 14. (csütörtök) 19:00 óra

Adva van egy látszólag békés otthon, ahol azért akarnak kutyát venni, hogy legalább valaki hűséges legyen a családban. A szerelmi sokszög csak bonyolódik, amikor megérkezik egy halom bűvészkellék, melyet Merlin, a világhírű kanadai bűvész küld előre, akinek magyarországi turnéját a család feje szervezi. A bűvészkellékek megérkeznek, a bűvész nem, de jön helyette betörő, elhagyott szerető, aktuális szerető, be nem vallott gyermek, s ha ez még nem elég a nevetőizmok próbatételéhez, a bűvészkellékek önhatalmúlag átveszik az irányítást és működni kezdenek, a család legnagyobb rémületére.

Szereplők:

Lajos, a férj – Kerekes József / Háda János

Jolán, a feleség – Kökényessy Ági

Rezsőke, a titkár – Szabó Máté

Lompos, a betörő – Suhajda Dániel

Mirtill, a szerető – Végh Judit

Viki, a lány – Laurinyecz Réka

Író: Moravetz Levente

Rendező: Háda János

Jegyárak/fő: 2.700 Ft; 3.200 Ft; 3.700 Ft

Az előadásra 2019. január 23. éjfélig akciós jegyvásárlási lehetőség! Minden ülőhelyre egységesen 2.700 Ft-ért válthatja meg belépőjegyét!

Békés Kártya kedvezmény: 500 Ft (2.700 Ft-os jegynél a Békés Kártya kedvezmény nem érvényesíthető).

Online jegyvásárláshoz kérjük, kattintson ide.

Bővebb információ kérhető személyesen a kulturális központban vagy a 66/411-142/16-os melléken.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!