Hóhelyzet - Teljes kapacitással dolgoznak Békésen


Szerda hajnal óta összesen 8 járművel, a teljes fizikai állománnyal és 45 közmunkással vannak jelen Békés belterületén síkosság-mentesíteni. Békésen 113 belterületi utca, a belterületi kerékpárutak, buszmegállók, a gyalogos átkelőhelyek, a hidak, közterek síkosság-metesítését látja el a városi kft.

Az elmúlt napokban lehullott nagyobb mennyiségű hó miatt a Békési Kommunális és Szolgáltató Kft. munkatársai teljes kapacitással dolgoznak a városban.

A síkosságmentesítésnek prioritási rendje van I-IV. fokozatig az utcák forgalmának megfelelően. Először – a prioritásnak megfelelően - a buszmegállók, a közforgalmú intézmények előtti terek, parkolók, valamint az I. prioritású területek kerülnek megtisztításra. A nagyobb forgalmú utak megtisztítása után kerül sor kisebb forgalmú utak síkosságmentesítésére. A hótolókkal a belterületi utcákon, kerékpárutakon, kézi erőkkel a járdák takarításán is dolgoznak Az önkormányzat kérésére a kft. munkatársai az elmúlt napokban folyamatos készenlétben állnak.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!