| E-mail: info@bekesmatrix.hu | Telefon: 06/20/935-16-83 | Facebook.com/bekesmatrix

Vállalkozói mentorprogram Békésben isForrás: Békés Megyei Kereskedelmi és IparkamaraMegjelent: 2019 Február 15. ( Péntek ) 08:54
A kormány ez év tavaszára elkészülő KKV stratégiájának egyik alappilléreként jelentették be a napokban az Országos Vállalkozói Mentorprogram februári indítását.

A 3,3 milliárd forintos európai uniós támogatással megvalósuló program céljait a fiatalok, nők, generációváltók, külpiac címszavakban lehet meghatározni.

Az eszközeit pedig: személyes mentorálás, szakmai mentorálás, pénzügyi és vállalkozói szemléletformálás országos bevezetése.

A vallalkozztudatosan.hu oldalon a Békés megyei cégek jelentkezését is várják mind mentorként, mind pedig mentorálást igénylőként.

A Békés megyei programkoordinátor: Szabó Géza: szabo.geza@mkik.hu, tel: 20-28-56-288.

További részletekért kattintson IDE

A program a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara vezetésével, az Innovációs és Technológiai Minisztérium, valamint a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány konzorciumában valósul meg.Embed kód:

<embed src="https://bekesmatrix.hu/api/embed.php?alias=92261_vallalkozoi_mentorprogram_bekesben_is" width="650" height="430">

Figyelmeztetés ikon
BékésMátrix fizetett reklám!
Érdekelhet még...
Ezt már olvasta?