Ön tudja, mitől Passat egy Passat?


Klasszikus vonalvezetés, letisztult formavilág. Mindannyiunknak ez jut eszébe először, valahányszor meghalljuk ezt a szót: Passat.

Ám amikor az egyik legnépszerűbb felső-középkategóriás személygépkocsi modellről beszélünk, nem hagyhatjuk figyelmen kívül, hogy a messziről felismerhető design mellett igénytől függően kényelmi funkciók és vezetéssegítő rendszerek tárháza is rendelkezésünkre áll; amelyek nem csak a biztonsághoz, de a maximális komfortérzethez is hozzájárulnak.

A Passat Business modellben például az alapfelszereltség részét képezik a biztonságért felelős Security and Service csomag Segélyhívó szolgáltatással, valamint a Riasztóberendezés belsőtér védelemmel és emelésérzékelővel. Ha kényelem, akkor mindenképpen meg kell említenünk a Climatronic 3 zónás automata klímaberendezést elektronikus szabályzással és a Composition Media Rádiót színes, 20,3 cm TFT-érintőképernyővel, amik minden Business felszereltségű modellben megtalálhatóak.

Jól hangzik, igaz? És ezúttal a fentieken túl még tovább fokozzuk az előnyöket, amikben egy új Passat vásárlásával részesülhet! Most magánszemélyként rendkívüli akciónk keretében Passat és Passat Variant Business modelljeinkhez akár 1.400.000 Ft árelőnnyel hozzájuthat, valamint a cégek, a nagybani vevők akár 25 százalékos kedvezményt is kaphatnak!

Tetszik az ajánlat, de nem szeretne heteket, vagy akár hónapokat várni az új jármű megérkezésére? Nem probléma, raktáron lévő autóinkból választva azonnal Öné lehet álmai járgánya!

Sőt! Szuper hírünk van a közeljövőre is: kimondottan érdemes lesz betérni hozzánk április utolsó hetében, amikor Békéscsabára látogat az IQ. Drive Road Show! Ennek keretében a hozzánk látogatók megismerkedhetnek az összes önvezető technológiához szükséges asszisztens-rendszerrel, valamint az elektromos autók használatával és előnyeivel egyaránt.

Amennyiben a fentiek felkeltették figyelmét, értékesítő kollégáink készséggel állnak minden érdeklődő rendelkezésére!

Prekop Zoltán
VW Értékesítési tanácsadó

Telefonszám: +36 66 540 657
Mobiltelefonszám+36 30 664 2930
E-mail zprekop@autokoros.hu

Scheller Márton
VW Értékesítési tanácsadó

Telefonszám +36 66 540 653
Mobiltelefonszám+36 20 370 1461
E-mail mscheller@autokoros.hu

További ajánlatainkért látogasson el oldalunkra!

(X) Reklám


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!