Honismereti Tábor Dánfokon


2019. július 22-26. között Honismereti Táborba várunk 11-15 év közötti fiatalokat, a Dánfoki Üdülőközpontba.

A táborozók megismerkedhetnek a Körös-parti felfedező túrák folyamán a természet élő- és növényvilágával, melyeknek formakincsét a gyakorlati foglalkozások alkalmával használhatják majd fel munkáik elkészítéséhez. Felfedezhetik a vízi élővilág csodáit a Pankotai Gábor világbajnok kajakozó vezette kajaktúrán, valamint megismerkedhetnek a helyi kultúra hagyományaival és szépségeivel is játékos formában. A tábor vezetője Szabó Sándor, aki elhivatott szakmai tudással felügyeli majd a tábor eseményeit.

A részvételi díj 15 000 Ft/fő, mely tartalmazza az oktatás és a túrák díját, kézműves foglalkozást, tízórait, ebédet és uzsonnát. Ha elmúltál 11, de még nem vagy 15 éves, és szívesen részt vennél egy izgalmas, kalandos egy hetes táborban, akkor idén nyáron köztünk a helyed Dánfokon.

Jelentkezni az itt elérhető online jelentkezési lap kitöltésével vagy személyesen a kulturális központ(Békés, Jantyik M. u. 23-25.) recepcióján lehet. Bővebb információ Almási Márta táborszervezőtől (+36 20 272-3959; udulokozpont@gmail.com) kérhető.

Jelentkezési határidő: 2019. július 15.

A tábor a Kecskeméti Gábor Kulturális Központ szervezésében valósul meg.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!