BFKC - Háromból három!


Ifjúsági és serdülő csapatunk is szépen szerepel a hétvégén a felnőtt csapat előtt. A Balmazújváros utánpótlás csapataival mérkőztek meg a srácok és gyűjtötték be az újabb fontos pontokat.

Az ifjúságiak kezdték a napot, remekül inditották a mérkőzés elejét, ugyanis a 7. percben már 6-1-et mutatott az eredményjelző. A folytatásban rendezték soraikat a vendégek és ezt követően felváltva estek a gólok és tartani tudtaq 5 gólos előnyét csapatunk a félidő végére, is 18-13-as eredmény mellett. A második játékrész elején a balmaz hétmétereseket hibázott, ezt kihasználva nagyobb előnyre tett szert csapatunk, amit meg is tartott a mérkőzés végéig, igy végül 34-28-as győzelemmel zárult a találkozó és Békésen maradt a két pont.

Békés-Drén KC - Balmazújvárosi KK 34 - 28 (18-13)
Békés: Takács Sz., Pankotai B., Baji G. 1, Baranyai M., Kádas B. 1, Csige N. 5, Ásós M. 14, Vass E. 1, Kiss R. 6, Bátky P., Bátky B. 1, Dénes Á. 2, Kohlrusz L. 2, Kovács L., Pál Sz. 1, György O.
Balmaz legjobb dobói: Bodnár M. 10, Kapusi G. 6, Juhász M. 6.
Kiállitások: 6 perc, ill. 2 perc+1 kizárás. Hétméteresek: 3/2 ill. 4/2.

Serdülő csapatunk vette át a terepet az ifik után. Remekül kezdték a srácok is a mérkőzést, a félidő közepén már 8-3 volt az állás. A vendég csapat időkéréssel próbálta rendezni a sorait, de ez a félidő végéig nem sikerült ugyanis a játékrész végére 14-6-os eredményt állitottak be a srácok. A második játékrész sem hozott igazán meglepetést, több hibát is ejtett csapatunk, amit az ellenfél felzárkózásra használt fel. Ám igyis végül 25-19-es győzelmet arattak a srácok.

Békés-Drén KC - Balmazújvárosi KK 25 - 19 (14-6)
Békés: Borbély I., Balogh B. 3, Ádám G. 1, Somoskövi G., Kovács L. 2, Kóta K., Berta Á. 3, Kiss A., 2, Kovács D. 2, Gyepes N. 5, Vidovenyecz B., Sztancsik M., Tóth T. 3, Varga I. 2, Kóti K., György O. 2.
Balmaz legjobb dobói: Bugjo D. 5, Rácz M. 4, Nagy Sz. 4.
Kiállitások: 8 perc, ill. 0 perc. Hétméteresek: 4/2 ill. 4/3.

Gratulálunk a csapatoknak.

Tételek: 1 - 20 / 354 (18 oldal)

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!

Cimkék:


kézilabda