Sport, testmozgás a kultúrházban


Több mint egytucatnyi szabadidős mozgásforma közül lehet választani a Békési Városi Kecskeméti Gábor Kulturális Központban kínált lehetőségek közül – tájékoztatott Túri Andrea igazgató.

A kulturális intézményben a koncertek, színi előadások, kiállítások, sokféle szakkörök mellett rendkívüli érdeklődéssel kísérletek a sport- és más mozgásos foglalkozások. Férfiaknak és nőknek, gyerekeknek és nyugdíjas korúaknak összesen 14 fajta foglalkozás szolgálja az igényeit, legyen az egészségmegőrzés, közösséghez tartozás, vagy akár csak délutáni, esti kikapcsolódás. A giri és a K1, illetve az MMA edzések legjobbjai akár versenyekre is eljuthatnak. Párban és egyénileg is jó szórakozás a salsa vagy a bachata tánc tanulása, aikidozni férfiak és nők is járnak, míg az alakformáló programok (pilates, aerobik, hasizom regenerálás) egyértelműen a hölgyek kedvencei. Gerinctorna és senior torna is választható. A gyermekek között népszerű a mazsorett, az Energy Dance hip-hop tánc tanulása vagy a zumbázás.

- Legyen szó lassabb vagy tempósabb, egyéni vagy csoportos foglalkozásokról, nálunk mindenki talál számára megfelelőt – ismertette Túri Andrea.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!

Cimkék:


sport