Fotós tábor a kreativitás jegyében


A Kecskeméti Gábor Kulturális Központ szervezésében 2019. július 22-26. között ismét megrendezésre kerül a Békés Megyei Amatőr Fotós Tábor a Dánfoki Üdülőközpontban.

A szakmai oktatás magas minőségét idén is Apáti-Nagy Lajos és Gazsó János, a Békési Fotós Klub vezetői, a GA-Pix Fotó üzemeltetői, a Békés Mátrix és a Békési Újság fotográfusai garantálják. Az első napi ismerkedés és a hozott fotók technikai elemzése után igen változatos hét elé néznek majd a résztvevők. Megismerhetik a drónos felvételek készítésének technikáját, elsajátíthatják a légi felvételek, panoráma képek készítésének fortélyait. Megtanulhatják a Camera obscura (lyukkamera) készítését, annak használatát, valamint megismerkedhetnek a stúdió fotózás rejtelmeivel is. Nem utolsósorban lesz még természetfotózás, motorcsónakos fotós túra és a már hagyományosnak számító fotó viadal is. Az idei vendégelőadó Nagy István szentesi fényképész lesz.

A műhelymunka napi 6 órában, igény szerint kezdő és haladó csoportbontásban zajlik, átjárásra a csoportok között lehetőség van. Az elkészült legjobb alkotásokból a helyszínen kiállítást rendezünk.

Ha elmúltál már 15 éves, van saját fényképezőgéped és szívesen csiszolod tudásodat mindenféle korú, nemű, de hasonló érdeklődéssel rendelkező fotómániással, akkor itt a helyed! Segítünk kibontakoztatni a benned rejlő lehetőségeket. A tábor díja 15.000 Ft/fő amely tartalmaz tízórait, ebédet, uzsonnát, az oktatást valamint a túra díját.

Jelentkezni az itt található online jelentkezési lap kitöltésével vagy személyesen a kulturális központ recepcióján (Békés, Jantyik M. u. 23-25.) lehet.

Bővebb információ Almási Márta táborszervezőtől (+36 20 272-3959; udulokozpont@gmail.com) kérhető.

Jelentkezési határidő: 2019. július 15.

/Fotó: GA-Pix Fotó/


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!