U15: Remekül helytálltunk Veszprémben


U15-ös csapatunk szép eredménnyel tért haza Veszprémből. Az alsóházi rájátszásban minden egyes pontért megküzdenek a srácok.

Két mérkőzés várt a srácokra Veszprémben, még hozzá két első osztályú csapat utánpótlás csapataival mérkőztek meg a srácok. A napot a Csurgó ellen kezdték lendületes, nagyiramú, pontos játékkal a srácok. Amit az eredmény i tükrözött a félidő közepén már 6-9-et mutatott az eredményjelző. A félidő hajrájában közelebb jött az ellenfél, azonban azonban 8-10-es előnnyel tudtak pihenőre menni a srácok. A második játékrészbe nagyobb lendülettel tértek vissza a csurgóiak és perceken belül kiegyenlitettek, azonban Cifráék rendezték soraikat, és ismét 3-4 gólos békési előnyt tudhattunk magunkénak. A végjátékben sikerült tartani az előnyt, igy 21-25-ös győzelmet arattak a srácok.
A második mérkőzést a hazai Veszprém ellen léptek pályára a fiúk. Felváltva estek a gólok a mérkőzés elején, aztán a hazaiak előnyre tettek szert, amit meg is tartottak a félidőre, amikor 12-15-ös eredmény mellett szusszantak egyet a csapatok. A második játékrészben rendre ledolgozta hátrányát csapatunk és a végjátékban már felváltva estek a gólok, igy végül egy igazságos döntetlen született, amit megérdelten harcoltak ki a srácok.

- A hétvégén két meghatározó első osztályú klub a rájátszásban ezidáig veretlen csapataival kellett megmérkőznünk.Az első mérkőzésünkön jól kezdtünk, mind a két sorunk nagyon jól működött és már a félidőre megnyugtató előnyt harcoltunk ki, amelyet a második félidőben megtartottunk, így megérdemelten győztünk. A második mérkőzésünket gyámoltalanul kezdtük el nagy nevű ellenfelünkkel szemben, amely oda vezetett,hogy ellenfelünk már 5 góllal is vezetett.Ennek ellenére a fiúk nem veszítették el hitüket aminek pontszerzés lett a jutalma. Az első félidőben a Veszprém a második félidőben a mi csapatunk akarata érvényesült így igazságos a döntetlen.A hétvége legnagyobb pozitívuma a csapat küzdőképessége volt.Gratulálok a fiúknak a hétvégéhez,nagyobb taktikai fegyelemmel a második mérkőzésen is győzhettünk volna de nem vagyok elégedetlen, ám a hibáinkat látnunk kell és folyamatosan javítanunk, mert csak úgy fogunk tudni előrébb lépni. Szép munka volt! - nyilatkozta Cifra Tibor, edző.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!