E-mail: info@bekesmatrix.hu | Telefon: 06/20/935-16-83

Vacsora a MozgáskorlátozottaknálForrás: Virág István Esemény időpontja: 2019 Március 23. ( Szombat ) 18:00
Helyszín: Békés
A Mozgáskorlátozottak Békés Megyei Egyesületének Békési Helyi Szervezete Évnyitó vacsorát rendezett 2019 március 23.-án.

A rendezvényt megtisztelte jelenlétével Sávolt János a Mozgáskorlátozottak Békés Megyei Egyesületének Etikai Bizottság elnöke, Szulovszky Gyula Mozgáskorlátozottak Békés városi Egyesület elnöke, Boda József Protetic-Team Hungary Kft ügyvezető elnöke, Balázs Imre a Békés Város Nyugdíjasok Érdekvédelmi Egyesületének elnöke és Szabó László a Békési Nyomda Kft. ügyvezető igazgatója.

Laukó András a helyi szervezet vezetője köszöntötte a megjelenteket. Külön köszöntötte a Murony, Kamut, Sarkad, Békéscsaba-Gerla, Szeghalom, Kondoros, Doboz és Újkígyós Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek elnökeit és a megjelent tagjait.

Sávolt János a Mozgáskorlátozottak Békés Megyei Egyesületének Etikai Bizottság elnöke köszöntőjében tolmácsolta a megyei vezetőség üdvözletét. A napokban elmúlt Nőnap alkalmából pár szóban fejezte ki a Nők iránti tiszteletét.

Boda József a Protetic-Team Hungary Kft ügyvezető elnöke ismertette cége tevékenységét. A Protetic-Team Hungary Gyógyászati Segédeszközöket Gyártó és Forgalmazó Korlátolt Felelősségű Társaság, a segítség nyújtás a fő profiljuk. Helyi példával illusztrálta a tevékenységüket.

Balázs Imre a Békési Nyugdíjasok Érdekvédelmi Egyesület elnöke köszöntötte a megjelenteket, kiemelten a hölgyeket.

Nemes gesztusként a Mozgáskorlátozottak Békés Megyei Egyesületének Békési Helyi Szervezete férfi tagja egy szál virággal ajándékozták meg a jelenlévő hölgyeket.

A finom vacsora elfogyasztása után kezdetét vette a kötetlen baráti beszélgetés és felhőtlen szórakozás, melyhez a zenét Petneházi Géza szolgáltatta.(hirdetés)

Érdekelhet még...
Ezt már olvasta?