Kedves Békési Lakosok!


Elsősorban köszönetemet szeretném kifejezni az elmúlt hetekben tapasztalt megértésükért, a kényelmetlenségek miatt, amit a Békési Rendelőintézet területén folytatott felújítási munkálatokból kifolyólag voltunk kénytelenek elviselni.

A kényelmetlenségeket nemcsak a hozzánk forduló páciensek tapasztalhatták meg, hanem mi szakemberek is: orvosok, egészségügyi dolgozók egyaránt. Természetesen mi is szerettük volna, hogy úgy újuljon meg a Rendelőintézet, hogy a munkálatok alatt is a megszokott nyugalomban gyógyíthassunk, de megértettük a felújítás szükségszerűségét és nehézségeit, és csak a betegeink érdekeit tartottuk szem előtt. Ezért hát panaszkodások helyett összefogtunk és megterveztük erre az időszakra a beteg ellátás forgatókönyvét.

A felújítási munkálatok miatt kénytelenek voltunk új helyszíneket kijelölni például a háziorvosi körzeteknek és védőnőknek, illetve egyes szakrendelések néhány napos szünetelését is muszáj volt elrendelni.

2019. április 1 -től a szakrendeléseken és háziorvosoknál befejeződnek a felújítási munkálatok és ismét a megszokott munkarend szerint várjuk betegeiket. Illetve az épület kinti falain néhány hétig még folynak a szigetelési munkálatok, de ezek már nem befolyásolják a betegellátást.

Végül, de nem utolsó sorban szeretném köszönetemet kifejezni a Békési Gyógyászati Központ és Gyógyfürdő dolgozóinak. Hálás vagyok megértésükért, türelmükért és odaadásukért, amelyet ebben a nehéz időszakban tanúsítottak.

Békés, 2019. március 31. Köszönettel:

Erdélyi Imola Erzsébet

Igazgató


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!