U15: hazai környezetben két győzelem


U15-ös csapatunk a hétvégén itthon lépett pályára, mivel Békésen volt a soron következő játéknap.

A megyénkbéli riválissal kezdtéka napot a srácok, felváltva estek a gólok a félidő közepéig, majd sikerült nagyobb hőfokra kapcsolni csapatunknak és jelentős előnyre sikerült szertteni. Igy 15-8-as eredmény mellett mentek pihenőre a csapatok. Amásodik játékrészben sikerült tartani az előnyt, igy 23-16-os eredménnyel nyertek meg két pontot a srácok.
A másik mérkőzését a Kecskemét ellen játszották a srácok, kicit mintha az öltözőben maradtak volna a fiúk, de kiütközött a két csapat közötti különbség a félidőre. Végül 18-25-re sikerült nyerni, igy itthon lettek tartva a fontos pontok.

- Nagy izgalommal vártuk a hazai mérkőzéseinket, célunk a forduló előtt az volt, hogy itthon tartsuk a pontokat. Az első mérkőzésen megyei riválisunk volt az ellenfelünk és a kezdeti bizonytalanság után, az első félidő második felében sikerült tetemes előnyt kiharcolnunk. Ebben az időszakban jól teljesítettünk támadásban és védekezésben egyaránt. A második félidőben már nem tudtuk megismételni az első félidei játékunkat de az előnyünket megőriztük. A második mérkőzèsen végig az volt az érzésem, hogy behúzott kézifékkel játszunk. Nem mertünk abban a ritmusban játszani, ahogyan valójában tudunk, ráadásul rengeteg technikai hibával kézilabdáztunk. A hétvégén szerzett két győzelemért jár a gratuláció, de a soron következő ellenfeleinkkel szemben nem hullámozhat ennyire a teljesítményünk a mérkőzéseken. - nyilatkozta Cifra Tibor, edző.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!