E-mail: info@bekesmatrix.hu | Telefon: 06/20/935-16-83

Hétfőn rajzpályázat eredményhirdetés a RefibenForrás: Szegedi Kis István Református Általános Iskola – Petőfi u. alsó tagozatEsemény időpontja: 2019 Április 15. ( Hétfő ) 14:00
Frissítve: 2019 Április 11. ( Csütörtök ) 17:42
Helyszín: Békés Petőfi S. 3-5.
A pályázatra az ország 14 református általános iskolájából, több mint 200 pályamű érkezett, a zsűrinek volt ám dolga, de mint elmondták, nagyon élvezték ….

A pályázat során, Jézus egy választott csodájának megjelenítésére hívták az alsó tagozatosokat, képeinken a zsűri, munka közben: Katona Gyula esperes - vezető lelkész, Horváth Hajnalka alkotóművész, Csuta György festőművész – a Csuta Galéria tulajdonosa, Bagolyné Szücs Andrea óvónő - a békési óvodák tehetségkoordinátora, Kima Pálné papír-, írószer kereskedő.

A beérkező alkotások évfolyamonként kerülnek április 15-én hétfőn értékelésre. Az ünnepélyes eredményhirdetés és a kiállítás megnyitója 14 órakor kezdődik az iskola Hajnal Ábel Közösségi Termében, melyet élőben, online is közvetítenek az intézmény weboldalán: www.facebook.com/szkirgbekes/.

A hagyományteremtő szándékkal megvalósuló rendezvény célja, hogy közelebb hozza a református iskolákat, lehetőséget adva a Bibliában való elmélyedésre, az örömteli alkotásra.

Alsó tagozatos munkaközösség(hirdetés)

Érdekelhet még...
Ezt már olvasta?