Békési jegyespár nyerte az álomlagzit a rendezvénypajtába!


Korcsog György és Gábor Beáta a nyertese a május 24-ei álomlagzinak! A nyertes jegyespár közönségszavazással győzött, ingyen kapja az esküvői öltözéket, a menyecskeruhát, a ceremóniamestert, a vőfélyt, a szertartást, a fotóst, a videóst, a dekorációt. Közel 30 szakember segíti majd az ifjú párt, hogy virágtól a műkörömig, dekorációtól a DJ-ig minden a megfelelő helyén legyen a nagy napon!

Az esküvő és azt követő lakodalom egyben bemutató is a már lakodalmukat, esküvőjüket tervező fiatal párok számára, ezen az eseményen ugyanis ők is részt vehetnek (asztalfoglalás és további részletek )

Itt a szolgáltatók élesben szerepelnek, testközelből ismerhetik meg munkájukat, és képet kaphatnak a mai trendekről, szokásokról.

Közben mindenki kedvére bulizhat, a zenét a Silver zenekar, biztosítja, este és éjszaka pedig már DJ Oszi és Berry Pappaé a főszerep. Ekkorra már lényegében mindenki ismerni fog mindenkit! A buli végén várjuk a következő bevállalós Ifjú párt, akiknek majd ismét megvalósíthatjuk álmai esküvőjét.

Bővebb infó a Csabai Rendezvénypajta esküvőiről


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!