E-mail: info@bekesmatrix.hu | Telefon: 06/20/935-16-83

Projekthetek a ReményhírbenForrás: Reményhír Szakközépiskola, Általános Iskola, Óvoda és Alapfokú Művészeti IskolaEsemény időpontja: 2019 Április 7. ( Vasárnap ) 14:00
Helyszín: Reményhír Általános Iskola,Békés Jantyik 21-25
Projekthetek a Reményhírben

"Az a tény, hogy anyanyelvem magyar, és magyarul beszélek, gondolkozom, írok, életem legnagyobb eseménye, melyhez nincs fogható."

/Kosztolányi Dezső/

A fenti gondolatok jegyében április 8-12. között két projekthét eseményei is zajlottak iskolánkban. Az idén először összekapcsoltuk a magyar nyelv hete és a digitális témahét programjait. Több korcsoportban szerveztünk játékos nyelvi vetélkedőket és könyvtárhasználati vetélkedőt a gyerekeknek. A feladatokat az informatika teremben számítógépeken oldották meg tanítványaink. A feladatmegoldás során nemcsak a gyerekek nyelvi kreativitása, hanem digitális kompetenciájuk is fejlődött.

Igyekeztünk minél több diákot megnyerni a magyar nyelv ügyének, ezért háromfős csapatok versenyeztek egymással. Mindenki egy finom csokoládéval távozott, az első helyezettek pedig egy ötössel is gazdagabbak lettek.(hirdetés)

Érdekelhet még...
Ezt már olvasta?