Paradicsomszósszal és húsgombóccal búcsúztattuk a Lacikonyhát


Legutóbb, vagyis 2019. április 18-án 17 órától a Kecskeméti Gábor Kulturális Központban megtudtuk hogyan lehet egy látszólag egyszerű paradicsomszósz és mellé kínált húsgombóc fenségesen ízletes. Pedig a babérlevél, annak hiányában ki is maradt a történetből, sőt, van aki otthon még paprikát is tesz bele. Nos, most is bebizonyosodott, hogy a kevesebb néha több, és ezen hozzávalók a végső ízhatás elérésekor nem is hiányoztak. A résztvevők lelkesen gyúrták a látszólag kolbászhúsnak induló gombócot, melyet a nyersen hozzáadott rizs változtatott át.

Bróda László szakácsmester most számos recepttel a tarsolyunkban indított útnak bennünket, hogy szeptemberben beszámolhassunk saját konyhánkban átélt sikereinkről.

Találkozzunk ismét Laci konyhájában 2019 őszén a békési kulturális központban. Addig is mindenkinek kellemes nyári feltöltődést és ízekben, étvágyban gazdag nyarat kívánunk!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!