RENDŐRNAP - Békéscsaba 2019


Forrás: Virág István Emlékoldal
Helyszin: Békéscsaba
Rendőrségi járművek bemutatójával, érdekességekkel, játékos feladatokkal, tanácsadással várta az érdeklődőket 2019. április 25-én a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Április 24-e. Szent György nap, a Rendőrség Napja. Ebből az alkalomból a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság 2019. április 25-én, csütörtökön 10 és 13 óra között bemutatókkal várta az érdeklődőket Békéscsabán, a Szent István téren. Meg lehetett tekinteni a rendőrségi járműveket, a rendőrök felszerelését, szolgálati fegyvereit. A rendészeti és bűnügyi szolgálatnál dolgozó rendőrök bemutatták az eszközeiket, válaszoltak a munkájuk iránt érdeklődők kérdéseire. A bűnmegelőzési, illetve a baleset-megelőzési szakemberek tanácsadással és a gyermekeknek játékos programokkal, vetélkedőkkel álltak az érdeklődők rendelkezésére. A baleset-megelőzési csoport kerékpáros ügyességi pályát alakított ki és közlekedési szabályokkal kapcsolatos játékokban is részt vehettek az óvodások, iskolások. Robot Tamás őrmester megtornáztatta az őt körbeálló gyermekeket. A gyermekeknek nem mindennapi élményben is részük volt, megnézhették, felpróbálhatták a Közterületi Támogató Alosztály rendőreinek fegyvereit, lövedékálló mellényeit.

A rendezvényen a rendőrség mellett bemutatót tartott a Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, valamint a mentőszolgálat, és a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet egyik járművét is meg lehetett tekinteni.

Tételek: 1 - 20 / 83 (5 oldal)

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!