Diákolimpia Atlétika Megyei Döntő


Április 16-17.-én került megrendezésre Békéscsabán a középiskolás atlétika diákolimpia megyei döntője. Iskolánkat Szilágyi Petra a 12/A osztály végzős diákja képviselte.

Április 16-17.-én került megrendezésre Békéscsabán a középiskolás atlétika diákolimpia megyei döntője. Iskolánkat Szilágyi Petra a 12/A osztály végzős diákja képviselte. Petra 7 versenyszámban indult a versenyen (a 7 próba minden versenyszámában) és az alábbi kiváló eredményeket érte el korosztályában: Megyei bajnok lett: 100 méteres gátfutás Magasugrás Távolugrás Gerelyhajítás II. helyezést ért el: Diszkoszvetés Súlylökés III. helyezés: 200 méteres síkfutás A verseny szabályainak értelmében az Országos Döntőn a versenyzők maximum 2 egyéni számban indulhatnak, várhatóan Petra a két legerősebb számában, a távolugrásban és a gerelyhajításban méretteti meg magát. Petra Rácz András edző vezetésével készül a versenyekre. Gratulálunk a szép eredményhez! További sikereket kívánunk!

Április 16-17.-én került megrendezésre Békéscsabán a középiskolás atlétika diákolimpiamegyei döntője. Iskolánkat Szilágyi Petra a 12/A osztály végzős diákja képviselte. Petra 7versenyszámban indult a versenyen (a 7 próba minden versenyszámában) és az alábbi kiválóeredményeket érte el korosztályában:Megyei bajnok lett:100 méteres gátfutásMagasugrásTávolugrásGerelyhajítás
II. helyezést ért el:DiszkoszvetésSúlylökés
III. helyezés:200 méteres síkfutás
A verseny szabályainak értelmében az Országos Döntőn a versenyzők maximum 2 egyéni számbanindulhatnak, várhatóan Petra a két legerősebb számában, a távolugrásban és a gerelyhajításbanméretteti meg magát. Petra Rácz András edző vezetésével készül a versenyekre.Gratulálunk a szép eredményhez! További sikereket kívánunk!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!