Közgyűlés Orosházán


Forrás: Virág István Emlékoldal
Helyszin: Orodháza
Közgyűlést tartott 2019. április 28.-án az Orosházi Polgárőr Egyesület.

A Közgyűlést megtisztelte jelenlétével Pető Krisztián r. f.tzls, az Orosházi Rendőrkapitányság képviseletében és Gyarmati Sándor Békés Megyei Polgárőrök Szövetsége elnöke.

Jedlinszki Béla az egyesület elnöke köszöntötte a megjelenteket és szokásos közgyűlési formaságok (jegyzőkönyvezető, hitelesítők megválasztása és a napirendi pontok elfogadása) után megtartotta évértékelő beszámolóját. Áttekintést adott a 2018-es év feladatairól azok teljesítéséről, majd. Ismertette a 2019. évi. munkatervet.

Az elnöki beszámoló után a gazdasági beszámoló következett. A 2018. évi pénzügyi tervet ismertetése után a Felügyelő Bizottság jelentését hallgatták meg a polgárőrök.

A hozzászólások sorát Gyarmati Sándor a BMPSZ elnöke nyitotta meg. Az elismerés hangján szólt az egyesület elmúlt évi teljesítményéről. Beszélt a Polgárőrség fejlődéséről, a fiatalokkal való foglalkozás fontosságáról. Megköszönte azt a munkát, melyet az Egyesület tagjai 2018. évben végeztek. A 2019. évhez sok sikert, erőt, egészséget és jó munkát kívánt.

Pető Krisztián r. f.tzls tolmácsolta Czecher Péter r. ezredes, Orosháza város rendőrkapitánya üdvözletét és köszönetét a 2018. évben a közbiztonság terén végzett áldozatos munkáért. Elmondta, hogy a Rendőrség és a Polgárőrség kapcsolata kitűnő, a polgárőrök nélkülözhetetlennek. 2019. évhez eredményes együttműködést és jó munkát kívánt.

Elfogadták a 2018. évi elnöki, gazdálkodási, valamint a Felügyelő Bizottsági beszámolókat és megszavazták 2019. évre a költségvetési tervezetet.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!