| E-mail: info@bekesmatrix.hu | Telefon: 06/20/935-16-83 | Facebook.com/bekesmatrix

Drogveszélyről és börtönéletről őszinténForrás: Békés Városi Kecskeméti Gábor Kulturális KözpontMegjelent: 2019 Május 14. ( Kedd ) 08:55
A Szegedi Büntetés-végrehajtási Intézet néhány munkatársa tartott előadást a kulturális központ színháztermében a közelmúltban.

A nagy érdeklődés mellett megtartott előadás a bűnmegelőzésről, a szenvedélybetegségekről, elsődlegesen a kábítószer fogyasztásáról, fajtáiról, terjesztéséről, az emberi szervezetre gyakorolt káros hatásáról szót, továbbá az energiaitalok, a dohányzás, az alkohol, és a túlzott gyógyszerfogyasztás káros hatásairól is szó esett. Szó volt a börtön világáról, a börtönéletről, és ezzel kapcsolatban a családok széthullásáról.

A négy büntetésvégrehajtási tiszt – Borsi János bv. ezredes, Drimba Tibor és Bakos Endre bv. törzsőrmesterek, valamint Kocsis Zsolt bv. törzszászlós – két megyét jár folyamatosan, Csongrád és Békés megyét, hogy hasonló előadásokon szólítsák meg a középiskolásokat és felsős általános iskolásokat.Embed kód:

<embed src="https://bekesmatrix.hu/api/embed.php?alias=93432_drogveszelyrol_es_bortoneletrol_oszinten" width="650" height="430">

Érdekelhet még...
Ezt már olvasta?