E-mail: info@bekesmatrix.hu | Telefon: 06/20/935-16-83

Közgyűlést tartott a Békés Megyei KPVSZForrás: Békés Megyei Polgárőrök Szövetsége Esemény időpontja: 2019 Május 15. ( Szerda ) 14:00
Helyszín: Békéscsaba
Megtartotta éves közgyűlését a Békés Megyei Katasztrófa-és Polgári Védelmi Szövetség.

A közgyűlést megtisztelte jelenlétével Dr. Endrődi István tű. ezredes, a Magyar Polgári Védelmi Szövetség országos elnöke, Kiss András tű. ezredes, a Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója, Hajdú Gábor tü. alezredes, Békés Megyei Védelmi Bizottság titkára, Nagy Sándor a Békés Megyei Tűzoltó Szövetség elnöke, Gyarmati Sándor a Békés Megyei Polgárőrök Szövetsége elnöke és Hegedűs Bence a Békés Megyei Közgyűlés képviseletében.

Lipták István nyá. tű. ezredes, a szövetség elnöke köszöntötte a megjelenteket, majd a közgyűlési protokoll után részletesen ismertette az elmúlt esztendő legfontosabb történéseit, elvégzett feladatait. A szakmai munka ismertetése után a Békés Megyei Katasztrófa-és Polgári Védelmi Szövetség gazdálkodásáról adott tájékoztatást. Elmondta, hogy a szövetség a Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságon kívül az Országos Polgári Védelmi Szövetséggel, a Megyei Kormányhivatallal, a járási hivatalok vezetőivel, az önkormányzatokkal, a polgárőrök szövetségével, a Békés Megyei Tűzoltó Szövetséggel, a helyi gazdálkodó szervezetekkel is jó kapcsolatot ápol, közöttük szoros és folyamatos az együttműködés. A lakosságtájékoztatás jegyében idén immár tízen harmadik alkalommal adták ki a polgári védelmi kalendáriumot. A cél nem más, mint a megkezdett, közhasznú munka töretlen folytatása.

Sztancs József tü. alezredes, a Felügyelő Bizottság elnöke ismertette az elvégzett ellenőrzések eredményeit és javasolta a Közgyűlésnek a beszámolók elfogadását.

Dr. Endrődi István tű. ezredes, a Magyar Polgári Védelmi Szövetség országos elnöke, hozzászólásában elismerését fejezte ki, és beszámolók alapján nagyon jónak ítélte meg a Békés Megyei Katasztrófa-és Polgári Védelmi Szövetség elmúlt évi tevékenységét. Az ország legjobbjai közé sorolta a Békés megyei szövetséget. Gratulált az elvégzett munkához és sok sikert kívánt az elkövetkező feladatok megoldásához.

Kiss András tü. ezredes, a Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója megköszönte a Békés Megyei Katasztrófa-és Polgárvédelmi Szövetség 2018. évi tevékenységét. Sok sikert kívánt az ez évi munkájukhoz.

A jelenlévők elfogadták a beszámolókat és megtárgyalták, a 2019. évi feladatokat, munkaprogramot.(hirdetés)

Érdekelhet még...
Ezt már olvasta?