Városi Gyermeknap


Május utolsó vasárnapja idén is a legkisebbeké. A Kecskeméti Gábor Kulturális Központ számos intézménnyel, civil és sportszervezettel összefogva idén is nagy szeretettel készülődik arra, hogy május 26-án vidám és emlékezetes Városi Gyermeknapi programmal várja az apróságokat Békésen, a kulturális központ előtti Rendezvény téren.

Reggel 8:00 órától Gyermeknapi Horgászverseny várja mindazon 3-14 év közötti gyerekeket, akik a verseny kiírásának megfelelően előzetesen megtették nevezésüket a Békési Horgász Egyesületnél. A részletes felhívás ide kattintva érhető el.

A hivatalosan 14:00 órától kezdődő Városi Gyermeknap sok-sok meglepetést tartogat a rendezvényre kilátogató aprónépnek. Megmérettethetik magukat bubi-fociban, katonai akadálypályán, valamint többféle játékos ügyességi és sportvetélkedőben. Ha a sok futkározásban elfáradnának, csatlakozhatnak a kézműves sátor tarka-barka foglalkozásaihoz. Remek szórakozást nyújt majd a 14:00 órától kezdődő színes színpadi műsor is, melynek során fellép számos helyi és vidéki szólista és kiscsoport, valamint 17:00 órától Mihályi Réka és bábos barátai Masni és Pocó című gyermekműsorukkal. Idén is lesz látványos tűzoltóbemutató, amit majd a játékos ügyességi és sportvetélkedő tombolasorsolása követ. Végezetül, a nap zárásaként, akinek még maradt energiája, csatlakozhat a 19:00 órától kezdődő, Talléros Zenekar által kísért Belencéres Táncház forgatagába. Egész napra az igazi vásári hangulat is garantált.

Mindenkit sok szeretettel várnak a szervezők és a támogatók:
Békés Városi Kecskeméti Gábor Kulturális, Sport és Turisztikai Központ, Békési Horgász Egyesület, Békési Önkormányzati Tűzoltóság, békési sportegyesületek és klubok, Békés Városi Szociális Szolgáltató Központ, Békési Városvédő és Szépítő Egyesület, Esély Állatvédő Egyesület, Magyar Honvédség, Román Nemzetiségi Önkormányzat, Szlovák Nemzetiségi Önkormányzat, Tündérkert Játszóház

A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!