| E-mail: info@bekesmatrix.hu | Telefon: 06/20/935-16-83 | Facebook.com/bekesmatrix

Jelentős fejlesztés a Békési KishajókikötőbenForrás: Békés Város ÖnkormányzataMegjelent: 2019 Június 10. ( Hétfő ) 10:03
Békésre a harmadik legnagyobb összegben, több mint harmincmillió forint értékben érkeztek eszközök – ismertette Kálmán Tibor alpolgármester.

Befejeződtek a Bejárható Magyarország Program Alsó-Tisza és Körösök menti aktív vízi turizmust érintő fejlesztései, összesen közelítően 400 millió forint értékben.

Két darab tízszemélyes sárkányhajó, túra kajakok, túra kenuk, ezekhez lapátok, mellények, egy motoros szállító utánfutó, egy túrahajó szállító utánfutó, egy túrakísérő motoros hajó motorral és felszereléssel. Nagy öröm, hogy befejezték a régi fémvázas-faszerkezetes stégelemek cseréjét, modernebb és sokkal könnyebben kezelhető (felszedhető és összeszerelhető) műanyag elemekre. A Békési Kishajókikötőbe érkezőket mostantól a komfortérzetet növelő szaniterkonténer (mosdó, toalett) is várja.

A felvételen Kálmán Tibor alpolgármester.

Fotó: Gazsó János.Embed kód:

<embed src="https://bekesmatrix.hu/api/embed.php?alias=93757_jelentos_fejlesztes_a_bekesi_kishajokikotoben" width="650" height="430">

Figyelmeztetés ikon
BékésMátrix fizetett reklám!
Érdekelhet még...
Ezt már olvasta?