E-mail: info@bekesmatrix.hu | Telefon: 06/20/935-16-83

GYERMEKMEDENCE ÜNNEPÉLYES ÁTADÁSAForrás: Virág István Esemény időpontja: 2019 Június 16. ( Vasárnap ) 10:00
Frissítve: 2019 Június 16. ( Vasárnap ) 12:01
Helyszín: Békés
Az új medencét Balog Gábor úszóbajnok, Izsó Gábor polgármester, Kálmán Tibor alpolgármester közösen adta át.

Izsó Gábor polgármester az átadás előtt elmondta, a külső gyermekmedence építése 2 évet csúszott, mert az építkezés a gyógyfürdő és strand komplex fejlesztési tervében is szerepelt, és a beruházásra pályázati forrást szerettek volna bevonni.

A polgármester megköszönte azon békési vállalkozások segítségét, akik saját költségen segítették a medence körüli tereprendezést, füvesítést, továbbá azon támogatók sorának is, akik egyedi pénzadományokkal vagy ADÓ 1%-kal járultak hozzá a megvalósításhoz. Külön kiemelte Barkász Sándor vállalkozó, önkormányzati képviselő 5 millió forintos hozzájárulását az építkezéshez.

Izsó Gábor szólt arról is, hogy a fürdő fejlesztése tovább folytatódik, az adó 1%-kot tovább gyűjti a fürdő alapítványa, a tervekben a kültéri családi medence felújítása, egy szauna park és egy szálloda építése szerepel, ez utóbbiakhoz már pályázati forrás bevonásával számolnak.

Az ünnepélyes átadó után a gyerekek boldogan vették birtokba az új élményelemekkel tarkított kültéri medencétÉrdekelhet még...
Ezt már olvasta?