E-mail: info@bekesmatrix.hu | Telefon: 06/20/935-16-83

Ballagás és tanévzáró a ReményhírbenForrás: Reményhír Szakközépiskola, Általános Iskola, Óvoda és Alapfokú Művészeti IskolaEsemény időpontja: 2019 Június 15. ( Szombat ) 09:00
Helyszín: Reményhír Eötvös József Általános Iskola
Ballagás és tanévzáró ünnepély a Reményhír Intézményben

Ballagás és tanévzáró a Reményhír Intézményben

2019. június 15-én 28 tanuló ballagott el a Reményhír Intézmény Eötvös József Általános Iskolájában a tanévzáróval egybekötött ünnepségen.

Durkóné Illés Bernadett igazgató tanévzáró beszédében utalt arra, hogy a ballagás és a tanévzáró egyben a számvetés ideje: lehetőséget biztosít átgondolni, hogy szeptembertől 10 hónapon át, vagy az eltelt 8 év alatt mi minden történt, adatok mutatják számszerűsíthetően, hogy a vállalások és azok megvalósításai hogyan sikerültek, ki milyen eredményt ért el.

Az iskolában 11 általános iskolai és 2 szakközépiskolás osztályban, összesen 204 tanuló fejezte be a tanévet. Felnőttképzés keretében 4-en tettek sikeres év végi vizsgát. A tanulók közül 8-an kitűnő, 9-en jeles eredményt értek el szorgalmas, kitartó tanulással. Úgy ítéli, rendkívül mozgalmas, eseményekben és eredményekben bővelkedő tanévet zárt az intézmény. Éves munkatervüket teljesítették, sőt még a betervezettnél többet is, hiszen mindig jött egy új meghívás, egy új lehetőség, amellyel éltek is. Ilyenek voltak például a KOLLABOR foglalkozások, a Kulturális Központtal való közös tehetségfejlesztő alkalmak, a városi rendezvények. A Határtalanul pályázat keretében a hetedikesek és a szakközépiskolások Erdélybe tettek ötnapos, emlékezetes utazást.

Számtalan tanulmányi- és sportversenyen vettek részt a tanulók, különösen büszkék a pedagógusok arra, hogy idén is voltak diákok, akik megyei és országos döntőbe is bejutottak.

Az Alapfokú Művészeti Iskola immár a 2. tanévét zárta. A 4 tanszakon tanulók száma ebben az évben nőtt, a képzés és tanulás szorgalmasan folyt. Továbbra is nyitott az intézmény arra, hogy a művészeti képzésbe más iskolák tanulói is bekapcsolódjanak.Érdekelhet még...
Ezt már olvasta?