E-mail: info@bekesmatrix.hu | Telefon: 06/20/935-16-83

Egy tucat Refi Kupa mögöttünk …Forrás: Szegedi Kis István Református Általános Iskola – Petőfi u. alsó tagozatMegjelent: 2019 Július 10. ( Szerda ) 00:25
A változékony időjárás sem tudta kicselezni azokat a lelkes gyerekeket, akik június elején lelkesen készültek az idén 12. születésnapját ünneplő iskolai labdarúgó bajokságra a Szegedi Kis István Református Általános Iskolában.

Ebben segítségünkre volt Polgár Zoltán és a Békés Városi Kecskeméti Gábor Kulturális, Sport és Turisztikai Központ, mert lehetővé tették, hogy rendezvényünket a Városi Sportcsarnokban bonyolíthassuk le. Az alkalom célja, mint eddig is, a sport szeretetére, a csapatjáték fontosságára való figyelemfelhívás.

A szülői, dolgozói és diákönkormányzati adományokból, valamint szponzori felajánlásokból (Sipaki Cukrászda, Kispince utcai vegyesbolt – Remeczkiné Molnár Margit) biztosított díjakat iskolánk igazgatója, Palatinus Pál, az általános iskola intézményegység vezetője Vég Gábor, valamint Balog Vilmos intézményegység-vezető helyettes adták át. A fotózásban közreműködött többek között Pusztai Gábor Máté is.

Minden támogatónknak köszönjük, hogy lehetővé tették a gyermekek jutalmazását és az esemény megvalósítását!

Gion Márton és Gionné Kertész Julianna

szervezőkÉrdekelhet még...
Ezt már olvasta?