Filmművészeti tanfolyam - ingyenesen!


A magyar, az európai és az amerikai filmművészetbe enged betekintést az a tanfolyam, amely rövidesen indul a Püski Sándor Könyvtárban.

A Nefelejcs Békési Kulturális és Hagyományőrző Közhasznú Egyesület pályázati forrásból finanszírozza a képzést, amely így a jelentkezőknek teljesen ingyenes!

A foglalkozásokat Szegfű Katalin filmtanár tartja majd, aki szeretne a rendelkezésre álló 30 tanórában minél többet elárulni a nemzetközi és magyar filmtörténetről, a filmműfajokról, a nagy filmes személyiségekről, a filmkészítés folyamatáról, és arról, hogy a 21. században merre tart a filmművészet Hollywoodban és itthon.

A foglalkozások október közepétől várhatóan csütörtökönként és péntekenként, a délutáni-esti órákban lesznek. Bárki jelentkezhet, életkori vagy egyéb megkötés nincsen. Vizsgakötelezettség nincsen. A résztvevők a tanfolyam végén tanúsítványt kapnak.

Jelentkezni online lehet a bekesinefelejcs.hu weboldalon keresztül, vagy a Püski Sándor Könyvtárban elhelyezett jelentkezési űrlap kitöltésével.

Bővebb tájékoztatás kérhető a +36-20/411-77-69-es telefonon vagy a info@bekesinefelejcs.hu e-mail címen.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!