| E-mail: info@bekesmatrix.hu | Telefon: 06/20/935-16-83 | Facebook.com/bekesmatrix

A Fidelitas is támogatja Kálmán TibortForrás: BékésMátrixMegjelent: 2019 Július 18. ( Csütörtök ) 15:26
áll a békési csoport ma hírportálunkhoz eljuttatott közleményében.

A közlemény hangsúlyozza, a csoport örömmel fogadta Dankó Béla országgyűlési képviselő keddi bejelentését, amely szerint Kálmán Tibor, a Fidesz-KDNP békési polgármester-jelöltje, hiszen benne egy fiatalos, agilis, lendületes, a városért tenni akaró és tudó, emberileg és szakmailag egyaránt rátermett személyiséget ismertünk meg.

Kiemelten fontosnak tartják, hogy Kálmán Tibor már első nyilatkozatában hitet tett a város egysége mellett, ami véleményük szerint is nagyon lényeges településük további fejlődése szempontjából.

Fiatalokat összefogó szervezetként fontos számukra, hogy Kálmán Tibor az elmúlt években összetett munkája részeként sokat dolgozott a városban élő ifjabb nemzedékért.

Elég csak az elmúlt évek egyik legfigyelemreméltóbb projektjére, az Esélyt a fiataloknak elnevezésű programra gondolni, aminek ő a koordinátora. A Fidelitas úgy látja, Kálmán Tibor valamennyi békési generáció irányában elkötelezett – áll a Fidelitas békési csoportjának közleményében.Embed kód:

<embed src="https://bekesmatrix.hu/api/embed.php?alias=94154_a_fidelitas_is_tamogatja_kalman_tibort" width="650" height="430">

Érdekelhet még...
Ezt már olvasta?