Kedves Békés megyeiek!


Kis László Dávid vagyok a Magyarok Országos Gyűlésének Békés megyei nagykövete. Mindenkit szeretettel várunk a VII. Magyarok Országos Gyűlésére!

A Magyarok Országos Gyűlésén, mindenki otthon van, mert ahogy egymással bánunk, az a hazánk!

Ópusztaszeren idén újra tízezrek fognak összegyűlni határon innen és túlról, hogy összetartozásukat megerősítsék. Ebben az évben ezt egy jótékonysági akció keretében fogjuk megtenni, ugyanis a jegyek árának egyharmadát a mélyszegénységben élő kárpátaljai gyermekek és családok kapják meg.

A jegyek fejében azonban a látogatóknak rengeteg kedvezmény jár, amit a https://www.mogy2019.hu/tamogatoijegy -en tekinthetnek meg.

Segíts, hogy segíthessünk!

A rendezvény független társadalmi kezdeményezésként az országban egyedülállóan képviseli a nemzeti érzelmű civil társadalmat. Kizárólag magyar termékekkel, előadásokkal és koncertekkel várjuk látogatóinkat augusztusban. Fiatalok, családok, szép korúak egyaránt megtalálhatják a programok széles tárházában az érdeklődési körüket.

A Magyarok Országos Gyűlése mindenki számára más, olyan lesz, amilyennek megéljük. Egyszerre ötvözi magában a könnyed kikapcsolódás és kulturális programok hangulatát.

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, akkor várunk szeretettel téged is augusztus 2-4. között Ópusztaszeren, hogy belevethesd magad az élményekbe!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!