Kálmán Tibor bemutatta csapatát!


A kormánypártok békési képviselő-jelöltjeit a Jobboldali Összefogás, a Kisgazdakör és a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége is támogatja.

 

 

1.

 

Vámos Zoltán

 

Operatőr – tanár, a Békés Tv alapítója és főszerkesztője, a békési rádiózás egyik alapítója, a Jókai Színház és a Fővárosi Nagycirkusz vezető technikai munkatársa.

 

 

2.

 

Polgár Zoltán

 

A Kecskeméti Gábor Kulturális Központ igazgatóhelyettese, a Békési Férfi Kézilabda Klub ügyvezető igazgatója, református presbiter.

 

3.

 

Balog Zoltán

 

A NÉBIH munkatársa, a Fidesz békési szervezetének elnökségi tagja, Békés legnagyobb civilszervezetének, a Békési Horgászegyesületnek az elnöke.

 

4.

 

Deákné Domonkos Julianna

 

A Dr. Hepp Ferenc Általános Iskola és AMI intézményvezetője, az Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság elnöke, a Nefelejcs Egyesület alapítója és a Belencéres Egyesület elnöke.

 

 

5.

 

Kálmán Tibor

 

Békés alpolgármestere, matematika – testnevelés szakos tanár, a Békési Kajak – Kenu Klub vezetőségi tagja, az országos Kajak-Kenu Szövetség elnökségi tagja.

 

6.

 

Csibor Géza

 

Informatika tanár, pedagógus, a békési Fidesz alapító tagja,

 

7.

 

Mucsi András

 

Történelem-német szakos tanár, teológus, presbiter, 2002-óta önkormányzati képviselő, a Békés Megyei Önkormányzat képviselője.

 

8.

 

Füredi János

 

A békési KDNP titkára, a BKSZ lakásgondnoka.

 

 

 


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!