Zalai Mihály Békésre látogatott.


A Békés Megyei Közgyűlés elnöke és Kálmán Tibor polgármesterjelölt közösen találkozott a támogatókkal a békési piactéren.

Szombaton Békésen járt Zalai Mihály, a Békés Megyei Önkormányzat Közgyűlésének elnöke, aki Kálmán Tiborral, a Fidesz-KDNP békési polgármesterjelöltjével és csapatával együtt a békési piacon fogadta a támogatók kérdéseit, javaslatait.

Rengetegen megszólították őket, és sok pozitív visszajelzést kaptak a város lakóitól. A békésiek bizalommal fordultak a képviselőjelöltek és a polgármesterjelölt felé a város aktuális ügyeivel kapcsolatban.

Az elmúlt hét az aláírásgyűjtéssel telt, majd a békési lakosokkal való találkozással zárult. A hivatalos jelöltséghez szükséges aláírásokat már az első napokban összegyűjtötték a Fidesz-KDNP békési jelöltjei. A támogatókkal való találkozás alkalmával rengetegen mentek oda hozzájuk biztató szavukkal, észrevételeikkel, javaslataikkal a helyiek. Kálmán Tibor csapatához a hétvégén Izsó Gábor polgármester is csatlakozott.

Kálmán Tibor alpolgármester a napokban több, folyamatban lévő fejlesztésről, programról is egyeztetett a településen. Többek között hamarosan befejeződik a Kecskeméti Gábor Kulturális Központ energetikai felújítása. A beruházásra a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programon nyert el támogatást Békés Város Önkormányzata. Túri Andreával, az intézmény igazgatójával az úgynevezett CLLD projekt fejlesztéseiről is egyeztettek, melynek keretében modernizálják a kulturális központ auláját is. A 280 millió forintos beruházással lényegesen olcsóbb lehet az intézmény fenntartása és komfortosabbá válik a látogatók kiszolgálása. Mindemellett a közelgő Madzagfalvi Napok programjait is áttekintették, melyet 2019. szeptember 6-8. között rendeznek meg. A megújult épület ünnepélyes átadására a programsorozat nyitó napján kerül sor.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!