Reformátusok a Madzagfalvin!


A Békési Református Egyházközség és az általa fenntartott intézmény, a Szegedi Kis István Református Gimnázium, Szakgimnázium, Általános Iskola, Óvoda és Kollégium két helyszínen is megtalálható lesz a 21. városi rendezvényen.

A Békés kincsestára - helyi értékek tárháza kiállításon a Kecskeméti Gábor Kulturális Központ és a Reményhír Intézmény aulájában, szombaton és vasárnap 9 és 19:00 óra között lesz lehetőség pl. digitális formában tabló slide show-t nézegetni.

Ezzel egy időben szombaton 9 és 17 óra között pedig az Erzsébet-ligeti Rendezvény tér "Légy ingyen-aktív!" sátrában, 9-11 óráig az alsó tagozat tanítóival lehet kézműveskedni, lesz akrobata suli, logikai és társasjátékok; 11 és dél között lehet Szeretetnyelv tesztet tölteni; déltől délután 3-ig a felső tagozatos pedagógusokkal barkácsolni és lufit hajtogatni; 15 és 17 óra között pedig az SDG mozgalom és a cserkészek készülnek interaktív programmal, valamint zenefelismerő játékra is várják az érdeklődőket, a gimnázium tanárai és diákjai.

Keressék a békési reformátusokat és a "Szegedi"-t,

a XXI. Madzagfalvi Napokon!

Zsoltárok 25:4

"Útjaidat, Uram, ismertesd meg velem, ösvényeidre taníts meg engem."

Tételek: 1 - 20 / 27 (2 oldal)

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!