| E-mail: info@bekesmatrix.hu | Telefon: 06/20/935-16-83 | Facebook.com/bekesmatrix

Csordás Ákos lépett fel a fiatal békésiek találkozójánForrás: Békés Város ÖnkormányzataMegjelent: 2019 Szeptember 11. ( Szerda ) 08:49
Idén harmadik alkalommal szervezték meg a Madzagfalvi Napokon a Fiatal Békésiek Találkozóját, melynek kettős témája a zene és a gasztronómia volt.

Vendégként részt vett rajta Csordás Ákos énekes, Bunta Lóránd vendéglátós és dj, valamint Mucsiné Fodor Hajnalka cukrász. Mindannyian beszéltek pályaválasztásukról, karrierjük alakulásáról. Csordás Ákos az X-Faktor című tehetségkutató tévéműsorból vált ismertté 8 évvel ezelőtt. Ma is színpadra áll, főleg hétvégenként vállal fellépést, míg a hétköznapokon az egyik fővárosi rendőrkapitányságon nyomozóként dolgozik és - mint elmondta - nagyon szereti a munkáját. Mucsiné Fodor Hajnalka elmesélte, hogy hobbija a süteménytörténet kutatása, különösen szeret elmerülni Mátyás király korának gasztronómiájában. Bár most idejét kéthónapos kislánya tölti ki, azért vállal egy-egy megrendelést. Legutóbb egy esküvői tortát készített el, amely a kedvenc süteményfélesége. Bunta Loránd Békés első streetfood burgeresét, a GREBB -etz üzemelteti a városban. Elmondta, hogy szereti élvezni az életet, ebből adódik a kenyérkereső munkája, finom ételt tenni az asztalra, és a bulizás, dj-s elfoglaltság is. Gyakran hívják lakodalmakba.

A jelenlévő fiatal hallgatóság felé a vendégek azt üzenték, hogy tartsák szem előtt: bármi lehetséges a számukra, a határok kitágultak. Álmodjanak nagyot és kitartóan dolgozzanak érte, sikereket így fognak elérni.

A Fiatal Békésiek Találkozója résztvevőit Filó Vivien kérdezte.

A találkozó végén Csordás Ákos gitárkísérettel egy népszerű dalt adott elő.

Fotók: Serfecz Dávid.
Embed kód:

<embed src="https://bekesmatrix.hu/api/embed.php?alias=94662_csordas_akos_lepett_fel_a_fiatal_bekesiek_talalkozojan" width="650" height="430">

Figyelmeztetés ikon
BékésMátrix fizetett reklám!
Érdekelhet még...
Ezt már olvasta?