Csordás Ákos lépett fel a fiatal békésiek találkozóján


Idén harmadik alkalommal szervezték meg a Madzagfalvi Napokon a Fiatal Békésiek Találkozóját, melynek kettős témája a zene és a gasztronómia volt.

Vendégként részt vett rajta Csordás Ákos énekes, Bunta Lóránd vendéglátós és dj, valamint Mucsiné Fodor Hajnalka cukrász. Mindannyian beszéltek pályaválasztásukról, karrierjük alakulásáról. Csordás Ákos az X-Faktor című tehetségkutató tévéműsorból vált ismertté 8 évvel ezelőtt. Ma is színpadra áll, főleg hétvégenként vállal fellépést, míg a hétköznapokon az egyik fővárosi rendőrkapitányságon nyomozóként dolgozik és - mint elmondta - nagyon szereti a munkáját. Mucsiné Fodor Hajnalka elmesélte, hogy hobbija a süteménytörténet kutatása, különösen szeret elmerülni Mátyás király korának gasztronómiájában. Bár most idejét kéthónapos kislánya tölti ki, azért vállal egy-egy megrendelést. Legutóbb egy esküvői tortát készített el, amely a kedvenc süteményfélesége. Bunta Loránd Békés első streetfood burgeresét, a GREBB -etz üzemelteti a városban. Elmondta, hogy szereti élvezni az életet, ebből adódik a kenyérkereső munkája, finom ételt tenni az asztalra, és a bulizás, dj-s elfoglaltság is. Gyakran hívják lakodalmakba.

A jelenlévő fiatal hallgatóság felé a vendégek azt üzenték, hogy tartsák szem előtt: bármi lehetséges a számukra, a határok kitágultak. Álmodjanak nagyot és kitartóan dolgozzanak érte, sikereket így fognak elérni.

A Fiatal Békésiek Találkozója résztvevőit Filó Vivien kérdezte.

A találkozó végén Csordás Ákos gitárkísérettel egy népszerű dalt adott elő.

Fotók: Serfecz Dávid.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!