Gyermek színjátszó csoport indul a kulturális központban


"MESKETE GYEREKEK" néven gyermek színjátszó csoport indul 2019. októberétől 5-6. osztályos kisdiákoknak a Kecskeméti Gábor Kulturális Központban (5630 Békés, Jantyik M. u. 23.-25.).

A heti egyórás foglalkozásokat, szerdánként 16:00 órától Mészárosné Fábián Ilona (Babi néni) nyugdíjas óvónő, (a felnőtt Meskete Meseszínházunk vezetője) irányítja.

Miért érdemes csatlakoznotok?

A gyerekek lételeme a játék, ezért JÁTSZUNK! Játszunk a hangunkkal, a mozdulatainkkal. Átváltozunk, mesélünk, fantáziálunk. Közben megismerjük egymást és önmagunkat. Mivel a színjátszás az egyik legkreatívabb tevékenység, így átéljük a közös alkotás örömét. Növekszik önbizalmunk, fejlődik személyiségünk. Nem válunk színészekké, de megismerjük a színház varázsát és alapvető színpadi ismereteket sajátítunk el. Tudásunkat időnként másoknak is megmutatjuk. Végül, de nem utolsó sorban, olyan közösséggé válunk, ahol mindig jól érezzük magunkat.

A részvétel díjtalan!

Tájékoztató a jelentkezők és szüleik részére:
2
019. október 2. (szerda) 16:30 órától a helyszínen

Jelentkezni a 20/400-2338 és a 66/411-142 (16-os mellék) telefonszámokon, illetve személyesen, a kulturális központ információs pultjánál lehet.

Tartozz közénk Te is!
Szeretettel várunk.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!