| E-mail: info@bekesmatrix.hu | Telefon: 06/20/935-16-83 | Facebook.com/bekesmatrix

Békésen koncertezik a Ghymes együttes októberbenForrás: BékésMátrixEsemény időpontja: 2019 Október 12. ( Szombat ) 18:00
Helyszín: Kulturális Központ
A FIDESZ-KDNP békési önkormányzati képviselőjelöltjeinek invitálására október 12-én, szombaton a békési kulturális központban ingyenes koncertet ad a legendás Ghymes együttes.

A zenekar pályafutása szinte példa nélküli és páratlan sikertörténet: a 35 éves működésük alatt eddig 25 önálló albumot jelentettek meg, több mint 3000 koncertet adtak a világ 25 országában és titkuk a folyamatos megújulásban rejlik. Ez a mindig megújulni tudás a feltétele és záloga sikereiknek.

Szarka Tamás & Ghymes dalaira a már jól ismert, sajátos stílus a jellemző, melynek meghatározója Szarka Tamás zenéje és irodalmi értékű szövegvilága, valamint Szarka Gyula népzenei alapú szerzői zenéje. A Ghymes zene hat az értelemre, az érzelmekre és az érzékekre. A zene mélyről jön és erőt ad.


Szeretettel vár mindenkit a FIDESZ-KDNP békési képviselőjelölt csapata a Ghymes ingyenes koncertjére október 12-én, 18.00 órától a kulturális központba, Békésre.


Érdekelhet még...
Ezt már olvasta?