Szarka Tamás és zenekara (Ghymes) koncert Békésen


Megjelent: 2019 Szeptember 30. ( Hétfő ) 11:49
Módosítva: 2019 Október 2. ( Szerda ) 11:07
A FIDESZ-KDNP békési önkormányzati képviselőjelöltjeinek invitálására október 12-én, szombaton a békési kulturális központban ingyenes koncertet ad Sósósó címmel Szarka Tamás és zenekara (Ghymes).

A Kossuth-díjas előadóművész, zeneszerző és költő 40 éve áll színpadon. Dalaira a már jól ismert, sajátos stílus és irodalmi értékű szövegvilág jellemző. Zenéje mélyről jön és erőt ad, versei hatnak az értelemre, az érzelmekre és az érzékekre. Az elmúlt évtizedek alatt több mint 300 dalt szerzett (a 35 éves Ghymes Együttes működése alatt eddig 27 önálló albumot jelentettek meg, melyekhez túlnyomó részt a zenéket és dalszövegeket ő írta.) Több mint 3000 koncertet adott a világ 25 országában, 4 nagykoncertet a Budapest Arénában és 2016-ban közös koncertet a világhírű Grammy-díjas gitárossal Al Di Meolaval.
A koncerten a Ghymes legismertebb szerzeményei (Tánc a hóban, Alhambra, Kézfogás) mellett, a "Sósósó“ című szólóalbumának néhány opusa és a grandiózus 2018. augusztus 20-i budapesti tűzijáték dalai is hallhatók lesznek.

Szeretettel vár mindenkit a FIDESZ-KDNP békési képviselőjelölt csapata a koncertre október 12-én, 18:00 órától a kulturális központba, Békésre.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!