| E-mail: info@bekesmatrix.hu | Telefon: 06/20/935-16-83 | Facebook.com/bekesmatrix

BMPSZ FELHÍVÁSA!Forrás: Virág István Esemény időpontja: 2019 Október 14. ( Hétfő ) 11:00
Helyszín: Békés
Mindenszentek és Halottak Napja alkalmából a szokásosnál többen utaznak el hozzátartozóik sírjához, hogy leróják kegyeletüket szeretteik előtt. A temetők környékén megnövekszik a forgalom.

A rendőrök, polgárőrök segítik a közlekedést, valamint a temetők biztonságának fenntartásában is hatékonyan részt vesznek.

A járművezetők fokozott óvatossággal közelítsék meg a temetőket, vezessenek lassabban, tartsanak nagyobb követési távolságot és legyenek tekintettel a meg növekedett gyalogosforgalomra.

Az ünnepre a bűnelkövetők is készülnek, ezért fontos, hogy az autóban látható helyen értéket ne hagyjanak, az összes ablakot húzzák fel, az ajtókat pedig zárják be. A temetőkben közlekedve is legyenek körültekintők, óvatosak, értékeiket, táskáikat ne hagyják őrizetlenül, ne tegyék le a sírokra, vagy azok mellé, mert ez könnyen szemet szúrhat a tolvajoknak.

Amennyiben sérelmükre mégis bűncselekményt követnének el, haladéktalanul értesítsék a Rendőrséget. A temetők környékén fordulhatnak az ott szolgálatot teljesítő rendőrökhöz, polgárőrökhöz, akik segítségükre lesznek.

Az ünnep méltóságának megőrzése érdekében kérjük a közlekedőket, hogy legyenek körültekintők, a lassabb haladás, valamint forgalmi torlódások esetén se veszítsék el türelmüket!

Békés Megyei Polgárőrök SzövetségeEmbed kód:

<embed src="https://bekesmatrix.hu/api/embed.php?alias=95058_bmpsz_felhivasa" width="650" height="430">

Érdekelhet még...
Ezt már olvasta?