| E-mail: info@bekesmatrix.hu | Telefon: 06/20/935-16-83 | Facebook.com/bekesmatrix

Épül a kolbászfesztiváli sátorváros a csabai sportcsarnoknálForrás: Csabai Kolbászfesztivál Csabai Rendezvénypajta és KorcsolyapályaMegjelent: 2019 Október 15. ( Kedd ) 07:57
Eljött az ideje, hogy már azt mondhatjuk, jövő hét csütörtökön kezdődik és vasárnapig tart a 23. Csabai Kolbászfesztivál a városi sportcsarnokban és környékén.

Ennek megfelelően elkezdődött a sátorváros építése. Két, 4-4 ezer négyzetméteres óriássátrat húznak fel, a Mokryt és a Munkácsyt. Ezekben tartják a kolbászgyúró versenyeket, szombaton kiegészülve a sportcsarnok küzdőterével.

Lényegében már áll a mezőgazdasági és élelmiszer-ipari kiállítás és vásár két, egybenyíló sátra. Elegáns standokon várják üzleti partnereiket, vendégeiket, emellett kóstoltatnak és árusítanak is.

A kolbász mellett például édességekkel, tejtermékekkel, köztük sajtokkal is megjelennek kiállítók. A hagyományokhoz hűen a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara standján látványfőzést tartanak Prohászka Bélának, a Magyar Nemzeti Értékek és Hungarikumok Szövetsége alelnökének a szakmai irányításával. A látogatók az elkészült ételeket megkóstolhatják.

A másik, nem szakmai sátorban is sokszínű lesz a kínálat, különböző termékeket mutatnak be működés közben, közben elmondják a cégek képviselői, hogy miért éri meg ezeket megvásárolni. A mezőgazdasági és élelmiszer-ipari kiállítás csütörtöktől szombatig 10-20 óráig, vasárnap 10-18 óráig tart nyitva.Embed kód:

<embed src="https://bekesmatrix.hu/api/embed.php?alias=95067_epul_a_kolbaszfesztivali_satorvaros_a_csabai_sportcsarnoknal" width="650" height="430">

Érdekelhet még...
Ezt már olvasta?