| E-mail: info@bekesmatrix.hu | Telefon: 06/20/935-16-83 | Facebook.com/bekesmatrix

Bázisintézményi program a ReményhírbenForrás: Reményhír Szakközépiskola, Általános Iskola, Óvoda és Alapfokú Művészeti IskolaEsemény időpontja: 2019 Október 17. ( Csütörtök ) 08:00
Helyszín: Reményhír Intézmény, Békés
Bázisintézményi program a Reményhírben

Az Oktatási Hivatal bázisintézménye, a Reményhír Intézmény 2019. október 17-én nyílt napot hirdetett az ötödik évfolyamon.

A program célja az alsó és a felső tagozat közötti átmenet zökkenőmentessé tétele, lehetőség biztosítása az osztályok volt tanítóinak és jelenlegi szaktanárainak a tapasztalatcserére, kapcsolattartás a szülőkkel.

A nyílt napon szép számmal megjelent szülők és érdeklődő kollégák jó hangulatú tanítási órákat láthattak. A gyerekek végig motiváltan dolgoztak az órákon, bizonyítani akartak a szülőknek. A pedagógusok az órákon változatos munkaformákban foglalkoztatták a gyerekeket. A bemutatott módszerek sokfélék, az alkalmazott feladatok érdekesek, ötletgazdagok voltak. Az érdeklődők betekintést kaptak az iskolánkban ebben a tanévben bevezetett Komplex Alapprogram módszerébe, a DFHT (differenciált fejlesztés heterogén tanulócsoportban) módszerbe is. A pedagógusok az órákon alkalmazott módszereket és feladatokat a gyerekek életkori sajátosságaihoz és egyéni képességeihez igazították.Embed kód:

<embed src="https://bekesmatrix.hu/api/embed.php?alias=95152_bazisintezmenyi_program_a_remenyhirben" width="650" height="430">

Érdekelhet még...
Ezt már olvasta?